top of page

Haluatko lisää tietoa IkiOma ArkiLuonto -hankkeesta?

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi IkiOma Ikä ry:n hallinnoiman IkiOma ArkiLuonto -tiedonvälityshankkeen maksutonta sähköistä uutiskirjettä varten. Uutiskirjeestä saat kerran kuukaudessa, aina kuun alussa tiiviin infopaketin hankkeen teemaan liittyvistä asioista sekä ensimmäisten joukossa tiedon hankkeen ajankohtaisista tapahtumista ja tilaisuuksista. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen. Ensimmäinen uutiskirje saapuu helmikuun alussa!


Ikääntyvien hyvinvointi on kaikkien asia! IkiOma ArkiLuonto -hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa ja oivalluksia kokonaisvaltaisten luontokokemusten merkityksestä ja vaikutuksista ikääntyvien hyvinvointiin sekä arkisista keinoista lisätä luontoa ikääntyvän omaan arkeen. Lisäksi hankkeen tavoitteena on tukea paikallisia yhteisöjä ja toimijoita vakiinnuttamaan luonto arkiseksi osaksi omaa jo olemassa olevaa tai uutta ikääntyville suunnattua toimintaa huomaamalla oman toiminnan ja alueen vahvuuksia sekä vahvistamalla yhteistyötä. Hankkeessa kiinnitetään lisäksi huomiota siihen, että kerätty, tuotettu ja koostettu tieto on helposti saavutettavaa ja ikääntyvät huomioivaa.

Hankkeen toteutusaika on 1.12.2022 - 30.11.2023. Hanke on saanut maaseuturahaston tukea Leader JyväsRiiheltä. Lue lisää hankesivulta. Hanke toimii JyväsRiihen alueella (Jyväskylän maaseutualueet, Laukaa, Muurame, Uurainen).Comments


bottom of page