top of page

Ikääntyvien laskiaistapahtuma 21.2. klo 13-15

IkiOma ArkiLuonto -tiedonvälityshankkeemme järjestää maksuttoman ikääntyvien laskiaistapahtuman ti 21.2. klo 13-15 Korpilahdella, Kiviönniemen laavulla. Ohjelmassa kauniiseen ympäristöön tutustumista, yhdessäoloa, herkkuja nuotion äärellä sekä lumikenkien testausmahdollisuus ohjatusti. Ilmoittautumisia pyydetään 17.2. mennessä: laura.syren(at)ikiomaika.fi tai 0407461690. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Osallistujia pyydetään ottamaan oma kuksa/muki sekä istuinalusta matkaan mukaan. Myös säänmukainen pukeutuminen on tärkeää, vaikka nuotion ääressä onkin mahdollisuus lämmitellä.


Parkkipaikalta (osoite Kiviönniementie 374, 41800 JKL) on n. 200m kävely tasaisehkoa polkua laavulle. Paikan päällä on laavun lisäksi huussi, kaksi tulipaikkaa sekä katettu pöytäryhmä. Laavulle saavutaan omin tai kimppakyydein.


Tapahtuman järjestää IkiOma Ikä ry:n hallinnoima IkiOma ArkiLuonto -hanke, joka on saanut maaseuturahoitusta Leader JyväsRiiheltä. Mukana tapahtumassa on myös paikallinen luontoyrittäjä sekä luonto-ohjaajaopiskelija.


PS. Tapahtumasta saa vinkata vapaasti eteenpäin!Comments


bottom of page