top of page

Kävelyjalkkista yli 65 -vuotiaille Viitaniemessä

IkiOma Kävelyjalkkis alkaa 15.8., ilmoittaudu mukaan uuteen maksuttomaan kuntoiluharrastukseen!

IkiOma Ikä ry järjestää kävelyjalkapallon kokeilujakson yli 65-vuotialle jyväskyläläisille syksyllä 2022. Valmentajana toimii kokenut jalkapallovalmentaja Stephen Clark.


Kävelyjalkapallo on jalkapallon muoto, joka kehitettiin Iso-Britanniassa vuonna 2011. Se on tutkitusti todettu tehokkaaksi kuntoilumuodoksi, joka haastaa sekä kroppaa että mieltä. Kävelyjalkapallossa ainoa sallittu liikkumismuoto on kävely, fyysinen kontakti ja pääpeli on kiellettyä eikä palloa potkita lantiokorkeutta korkeammalle.


Ryhmä kokoontuu Viitaniemen tekonurmikentällä yhteensä kahdeksan (8) kertaa maanantaisin klo 15-16 15.8.-3.10. välisenä aikana. Osallistujat tulevat kentälle itsejärjestetyin/ -kustannetuin kyydein. Jokainen kävelyjalkapalloharjoittelukerta koostuu noin tunnin mittaisesta aktiivisesta kuntojalkapalloharjoittelusta sekä kävelyjalkapallopelistä.

Toimintaan osallistuminen on maksutonta. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Liikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineet sekä oma juomapullo mukaan.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Mukaan otetaan yhteensä 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Taina Poranen-Clark

p.050 5663719

ikiomaika@gmail.com

Kiitämme Jyväskylän kaupunkia toiminnan avustamisesta.

Comments


bottom of page