top of page

Luonto runon silmin – luovaa kirjoittamista yli 65 -vuotiaille HaukanniemessäTAPAHTUU: Tiistaina 19.9.2023 klo 14-16, paikkana Haukanniemen luontopolku (Jyväskylä)


Tutkitaan ja aistitaan Haukanniemen lähiluontoa kirjoittamisen kautta. Lisäksi pohditaan yhdessä luonnon merkitystä sekä vaikutuksia hyvinvointiin ja terveyteen. Osallistuminen matalalla kynnyksellä – ei siis vaadi runojen tai kirjoittamisen harrastuneisuutta.


Ota mukaan kokeilunhalua, oma kirjoitusalusta, kynä, mahdollinen istuinalusta sekä muki/kuksa. Tarvittaessa meiltä voi pyytää tarvikkeita jos ei löydy omasta takaa.


Tarjolla kuumaa marjamehua ja keksit.


Ilmoittaudu mukaan 18.9. mennessä Sallalle sähköpostilla salla.partala@ikiomaika.fi tai

puh. 050 490 82 35.


Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja tarkemmasta tapaamispaikasta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruokarajoitteista ja tarvitsetko tukea liikkumiseen. Sadekelin sattuessa siirrämme tapahtuman ajankohtaa.


TIETOA PAIKASTA:

Haukanniemi sijaitsee Jyväskylän keskustan läheisyydessä Tuomiojärven rannalla. Reitin luokse pääsee kävellen, julkisella sekä autolla. Autoille on hyvin pysäköintitilaa. Tarkoituksena on kulkea luontopolkua pitkin laavulle saakka ja takaisin. Matkan pituus on n. 2,4 kilometriä, mutta saatamme liikkua enemmänkin. Luontopolku on suunniteltu helppokulkuiseksi reitiksi. Polku on kolme metriä leveä, rakenteeltaan tasainen ja siinä pääsee kulkemaan erilaisin apuvälinein. Matkan varrella ja puolikodan yhteydessä on istuma-/levähdyspaikkoja.


Tapahtuma on osa IkiOma LuontoLoikka -hanketta. Lue lisää hankkeesta: www.ikiomaika.fi/luontoloikka

Comments


bottom of page