top of page

Mielen hyvinvointia luonnosta ja eläimistä – osallistu kokeiluun!

Ihastuttavalla ja monipuolisella Rantakorven luomulammastilalla Niemisjärvellä kokeillaan arjessaan itsenäisille +65-vuotiaille henkilöille suunnattuja tapaamisia luonnon ja eläinten parissa. Ilmoittaudu mukaan tutustumiskertaan, joka järjestetään torstaina 28.9.23 klo 13-16: laura.syren@ikiomaika.fi. Tutustumiskerrassa:


  • tutustutaan Rantakorven tilaan ja eläimiin

  • tutkaillaan tilan ympäristön tuomia mahdollisuuksia tutustua lähiluontoon

  • suunnitellaan yhdessä mahdollisia seuraavia tapaamiskertoja.


Tapaamisten on mahdollista jatkua viikottain 16.11.23 saakka. Tapaamiset muodostuvat eläinten hoidosta, luonnon äärelle pysähtymisestä ja sen vaikutusten tutkailusta, mukavasta yhdessäolosta sekä kahvituksista. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan vahvasti tapaamisten sisältöön. Tapaamisten aikainen toiminta on luonteeltaan kevyttä, ja jokaisen jaksaminen huomioidaan.


Tapaamiset ovat maksuttomia. Tapaamisiin tullaan itse järjestetyin ja/tai kimppakyydein. Osallistujat ovat vakuutettuja yhdistyksen puolesta (tapaturma- ja vastuuvakuutus). Sisätiloihin mahtuu mukavasti enintään 10 osallistujaa.


Lisätietoja antaa ja ilmoittautumiset ottaa vastaan:

Laura Syrén

0407461690


Ilmoittautuessasi ilmoita myös mahdolliset ruoka-ainerajoitukset ja muut allergiat sekä yhteystietosi. Ilmoittautumalla annat luvan tallentaa ilmoittamasi tiedot toiminnan ajaksi yhdistyksen sähköiseen rekisteriin. Lue lisää tietosuojaselosteesta tästä.


PS. Arjessaan itsenäisillä tarkoitetaan tässä yhteydessä +65-vuotiaita, jotka eivät ole kotihoidon piirissä ja jotka pystyvät liikkumaan ja toimimaan maatilatapaamisissa itsenäisesti.


Tapaamiset järjestetään osana IkiOma Ikä ry:n hallinnoimaa IkiOma LuontoLoikka -hanketta. Hankkeen tavoitteena on erilaisin luontoon kytkeytyvin keinoin tukea ikääntyvien mielen hyvinvointia ja elämänlaatua. Jotta voimme arvioida toiminnan vaikuttavuutta, on meidän tärkeä saada siitä osallistujilta palautetta. Lisäksi muutamien kyselylomakkeiden kautta selvitämme mahdollista muutosta mielen hyvinvoinnissa ja elämänlaadussa ennen ja jälkeen tapaamisten. Osallistuminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja kyselylomakkeiden täyttämisestä voi halutessaan kieltäytyä. Voit lukea lisää hankkeesta klikkaamalla tästä.Comentários


bottom of page