top of page

Tallenna päivämäärä jo ylös: Puutarhatanssit Äijälän Talolla la 31.8.

Suomen luonnon päivää vietetään lauantaina 31.8. tanssin pyörteissä puutarhatansseissa ihastuttavalla Äijälän Talolla Jyväskylän Väinölässä. Lämpimästi tervetuloa siis laittamaan jalalla koreasti ja nauttimaan luonnon hyvää tekevistä vaikutuksista! Tapahtuma on maksuton.


Ohjelma tarkentuu, mutta näyttää tällä hetkellä tältä:


Klo 14.30

Tapahtuma-alue aukeaa - tervetuloa!

Klo 15-16.00

Iltapäivätanssit (Rosteri -yhtye)

Klo 16-17.00

Hali-Bernit rapsuteltavissa tapahtuma-alueella

Klo 17.30-18.00

Haitarimusiikkia omenapuiden katveessa (Syrén Arto)

Klo 19.15-20.15

Swing-tanssit illan hämärtyessä (Eva Vikman Ensemble)

Klo 20.30

Tapahtuma-alue sulkeutuu - leppoisaa kotimatkaa!


Tarjolla koko iltapäivän ja illan ajan piknik -evästyksiä, joita voi nauttia haluamallaan kohdalla puutarhaa. Lisäksi mahdollisuus tutustua alueeseen ja erityisesti sen luontoelementteihin itsenäisesti.


Tapahtuma toteutuu Äijälän Talon puutarhalla eli ulkotiloissa. Tapahtuma-alueella voi puutarhan lisäksi ihastella eläimiä, sillä talolta löytyy kanoja ja lampaita. Tapahtuma-alueelta löytyy telttakatoksia niin mahdolliselta helteeltä kuin sateeltakin suojaamaan sekä wc-tilat. Tapahtuma-alue ei ole esteetön, mutta siellä on mahdollista liikkua myös apuvälineiden kanssa. Nurmikolla liikkuminen (esimerkiksi lampaiden luona käynti) pyörätuolin kanssa vaatii jonkin verran voimia. Toiseen wc-tilaan on muutama porras, toiseen vain kynnys. Parkkipaikoista tulee vielä erillinen ohjeistus lähempänä tapahtumaa.


Tapahtuman ohjelma on suunnattu ensisjiaisesti 60+ -vuotiaille IkiOma Ikä ry:n kohderyhmä huomioiden, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita eikä henkkareita kysellä! Tulkaa vaikkapa yhdessä perheen voimin - paikkana Äijälän Talo soveltuu aivan kaikenikäisille.


Tapahtuma toteutetaan osana IkiOma LuontoLoikka -hanketta (2023-2026), johon IkiOma Ikä ry saa rahoituksensa STEA:lta (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta). Voit lukea hankkeesta lisää täältä.


Comments


bottom of page