top of page

Tulossa: Hevosentuoksuisia talvipäiviä Muuramessa


Tervetuloa mukaan viettämään kanssamme hevosentuoksuisia talvipäiviä Muurameen, KJ Equine Balance -hevostallille!


Talvipäivät toteutuvat keskiviikkoisin klo 11-14 kahdessa jaksossa:

13.12.2023 - 3.1.2024 (4 kertaa)

10.-31.1.2024 (4 kertaa).


Kumpaankin jaksoon otetaan mukaan enintään viisi (5) +65 -vuotiasta henkilöä. Ilmoittaudu siis pian mukaan (ilmoittautumistiedot alla)!


Hevosentuoksuiset talvipäivät koostuvat:

  • hevostallin askareista,

  • hevosten sielunmaisemaan perehtymisestä,

  • luonnon vaikuttavuuden tietopaketeista,

  • yhteisestä ihmettelystä ja jakamisesta sekä

  • kahvitteluista.

  • Päivät eivät sisällä ratsastusta.


Talvipäivät on jaettu neljään teemaan tässä järjestyksessä: mielen hyvinvointi, muistitoiminnot, fyysinen kunto & terveys sekä vuorovaikutus. Toivomme sitoutumista kaikkiin neljään kertaan.


Päivät ovat maksuttomia, mutta paikan päälle tulee päästä omin / itse järjestetyin kyydein. Ilmoita meille, mikäli voit ottaa omaan kyytiin myös jonkun toisen niin voimme avustaa kimppakyytien järjestymisessä. Osallistujat ovat tapaturma- ja vastuuvakuutettuja yhdistyksen puolesta.


HUOM! Talliympäristö on piha-alueeltaan suht tasainen, mutta melko laajalle alueelle levittäytyvä. Päivien aikana tulee jonkin verran kävelyä. Tallirakennus on lämmitetty, ja siellä on talvella vähintään +5 astetta lämmintä, mutta päivien aikana ollaan myös ulkotiloissa. Tallirakennuksessa on ulkowc.


Talvipäiviin osallistuvilta henkilöiltä tullaan pyytämään palautetta sekä muutamien toiminnan vaikuttavuutta mielen hyvinvointiin arvioivien kyselylomakkeiden täyttämistä. Lomakkeiden täyttö on vapaaehtoista ja perustuu yhdistyksemme velvollisuuteen raportoida toimintamme vaikuttavuutta rahoittajallemme (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus, STEA).


Lisätiedot + ilmoittautumiset:

Laura Syrén

0407461690

laura.syren@ikiomaika.fi


PS. Ilmoita myös mahdolliset kahvituksiin vaikuttavat huomiot.


Näemmekö juuri sinun kanssasi?


Kuvaaja: Annamari Sundgren.

bottom of page