top of page

Tule mukaan maatilalle - osallistujia etsitään!

HUOM! Maatilatoiminnan ajankohta siirtyy myöhempään toteutukseen. Pysy kuulolla!


Onko elämässäsi syystä tai toisesta tällä hetkellä sellainen käännekohta tai hetki, johon toivoisit löytäväsi uusia näkökulmia, iloa tai toivoa? Oletko +65-vuotias, Konnevedellä ilman vanhuspalveluiden tukea asuva? Autoiletko tai pääsetkö muutoin liikkumaan itsenäisesti?


Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan 8 viikon mittaiseen luonnonläheiseen löytöretkeilyyn Suopirtin tilan ympäristössä!

Tapaamme maatilalla 9.8.-27.9. välisellä ajalla aina keskiviikkoisin klo 12-15, yhteensä siis kahdeksan kertaa. Maatilalla:

  • osallistutaan tilan arkipuuhiin,

  • tutustutaan tilan lähiympäristöön sekä

  • tutkitaan luonnon hyvinvointi-mahdollisuuksia yksin ja yhdessä.

Toiminnan tarkoituksena on tarjota mukavia, levollisia hetkiä sekä auttaa löytämään luonnosta omia voimavaroja tukevia ja omaan arkeen juurrutettavia tapoja. Tapaamiskerrat sisältävät maksuttoman kahvituksen.


Ryhmäkoko on 10 hlöä. Osallistujat on vakuutettu järjestäjän toimesta (tapaturma- ja vastuuvakuutukset). Maatilalle tulee päästä itsenäisesti järjestetyin tai kimppakyydein. Maatilan osoite on: Suopirtintie 45, 44350 Istunmäki.


Toiminta on osa IkiOma LuontoLoikka -hanketta, jonka kautta haluamme luonnonläheisellä toiminnalla vahvistaa + 65-vuotiaiden mielen hyvinvointia ja elämänlaatua. Lisäksi haluamme lisätä tietoisuutta luontosuhteen merkityksestä ikääntyvän hyvinvoinnille ja auttaa löytämään helppoja keinoja luontokokemusten ja luontohyvinvoinnin mahdollistamiseksi kunkin omassa arjessa.


Jotta voimme arvioida toiminnan vaikuttavuutta, on meidän tärkeä saada siitä osallistujilta palautetta. Lisäksi muutamien kyselylomakkeiden kautta selvitämme mahdollista muutosta mielen hyvinvoinnissa ja elämänlaadussa ennen ja jälkeen 8 viikon toimintajakson. Osallistuminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja kyselylomakkeiden täyttämisestä voi halutessaan kieltäytyä. Ryhmän puolesta toivomme, että jokainen ilmoittautunut pääsisi mahdollisimman moneen tapaamiskertaan mukaan. Saat lisätietoa edellä mainituista asioista ilmoittautuessasi.


Lisätietoja antaa ja ilmoittautumiset ottaa vastaan:

Laura Syrén

0407461690


Ilmoittautuessasi ilmoita myös mahdolliset ruoka-ainerajoitukset ja muut allergiat sekä yhteystietosi. Ilmoittautumalla annat luvan tallentaa ilmoittamasi tiedot toiminnan ajaksi yhdistyksen sähköiseen rekisteriin. Lue lisää tietosuojaselosteesta tästä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!


IkiOma LuontoLoikka -hanke on saanut rahoituksensa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksesta (STEA). Hanke toteutuu 1.3.2023 - 28.2.2026 välillä ja sitä hallinnoi IkiOma Ikä ry.


Comments


bottom of page