top of page

TULE MUKAAN TOIMINTAAN

2FB6389A-DB03-4880-A230-FE6391B45706_edi

Yhdistyksenä haluamme mahdollistaa luontounelmia ikääntyville. Tarvitsemme vapaaehtoisia näiden unelmien toteuttamisessa - lähde siis mukaan tekemään unelmista totta!

Vapaaehtoisena voit olla auttamassa esimerkiksi ikääntyvien liikkumista tukien, juttuseuraa tarjoten tai käytännön asioista huolehtien. Voit myös hyödyntää omaa luontoon liittyvää osaamistasi tai tarjota luontoympäristöäsi unelmien mahdollistamiseksi. Vapaaehtoisen ei tarvitse sitoutua toimintaan kokoaikaisesti, vaan vain yksittäiseen itselleen sopivaan kertaan. Vapaaehtoisen ei tarvitse toimia yksin, vaan luontounelmat toteutetaan yhdessä.

Yrityksenä/yhteisönä voit olla mukana mahdollistamassa luontounelmia taloudellisesti. Raha mahdollistaa esimerkiksi kuljetukset, tarvikkeet ja/tai erilaiset ikääntyvien toivomat luontoaktiviteetit.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

sähköpostilla: info (at) ikiomaika.fi

VAPAAEHTOISENA

Saat mahdollisuuden tarpeelliselle ja hyödylliselle tekemiselle. Lisäksi vapaaehtoistyö on muistorikkaiden kohtaamisten ja myös uuden oppi-misen paikka. Parhaimillaan se tuottaa hyvinvointia niin saajalle

kuin antajallekin.

Pääset mahdollistamaan ikääntyvien kontaktia luontoon ja näin myös tukemaan heidän luontosuhdettaan.

Olet mukana vaikuttamassa kaikkien yhteiseen hyvään. Vapaaehtoistyöllä voimme täydentää ikääntyville tarjottavia palveluita. Se antaa lisää voimaa ihmisarvoiselle työlle ja yhteisöllisyydelle.

bottom of page