top of page

TULE MUKAAN TOIMINTAAN

2FB6389A-DB03-4880-A230-FE6391B45706_edi

Yhdistyksenä haluamme mahdollistaa luontounelmia ikääntyville. Tarvitsemme vapaaehtoisia näiden unelmien toteuttamisessa - lähde siis mukaan tekemään unelmista totta!

Vapaaehtoisena voit olla auttamassa esimerkiksi ikääntyvien liikkumista tukien, juttuseuraa tarjoten tai käytännön asioista huolehtien. Voit myös hyödyntää omaa luontoon liittyvää osaamistasi tai tarjota luontoympäristöäsi unelmien mahdollistamiseksi. Vapaaehtoisen ei tarvitse sitoutua toimintaan kokoaikaisesti, vaan vain yksittäiseen itselleen sopivaan kertaan. Vapaaehtoisen ei tarvitse toimia yksin, vaan luontounelmat toteutetaan yhdessä.

Yrityksenä/yhteisönä voit olla mukana mahdollistamassa luontounelmia taloudellisesti. Raha mahdollistaa esimerkiksi kuljetukset, tarvikkeet ja/tai erilaiset ikääntyvien toivomat luontoaktiviteetit.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

sähköpostilla: info (at) ikiomaika.fi

LUONTOUNELMAT TODEKSI 

Jos sinulta kysyttäisiin luontounelmaasi juuri nyt, mikä se olisi? Monella ikääntyvällä saattaa olla tilanne, ettei hän ole päässyt kotinsa ulkopuolelle, saati kosketuksiin luonnon kanssa pitkään aikaan. Jo pienten hetkien luonnon tai luontoelementin parissa tiedetään vaikuttavan suuresti terveyteen, mielialaan ja voimaantumiseen. Yhdistyksenä haluamme mahdollistaa näitä luontoon pääsyn hetkiä ikääntyville mahdollisimman paljon  - olivatpa unelmat sitten minkä kokoisia tahansa!

 

Miten luontounelmat toteutetaan?

 

Luontounelmia kerätään ikääntyvien parissa toimivien keskisuomalaisten tahojen kautta ja ne toteutetaan yhdistyksen, vapaaehtoisten sekä yhteistyötahojen toimesta yhdessä luontoviikkojen aikana. Luontoviikkoja järjestetään resurssien mukaan ympärivuotisesti.

Planting a Plant

VAPAAEHTOISENA

Saat mahdollisuuden tarpeelliselle ja hyödylliselle tekemiselle. Lisäksi vapaaehtoistyö on muistorikkaiden kohtaamisten ja myös uuden oppi-misen paikka. Parhaimillaan se tuottaa hyvinvointia niin saajalle

kuin antajallekin.

Pääset mahdollistamaan ikääntyvien kontaktia luontoon ja näin myös tukemaan heidän luontosuhdettaan.

Olet mukana vaikuttamassa kaikkien yhteiseen hyvään. Vapaaehtoistyöllä voimme täydentää ikääntyville tarjottavia palveluita. Se antaa lisää voimaa ihmisarvoiselle työlle ja yhteisöllisyydelle.

bottom of page