top of page

Tiedote: Yhdistyksen uusia tuulia vuonna 2023

Orastavan kevään alkaessa IkiOma Ikä ry:ssä puhaltavat muutoksen tuulet hallituksen jäsenistön osalta. Uudella toimintakaudella puheenjohtajana jatkaa Taina Poranen-Clark ja varalla Inka Pakkala. Uutena jäsenenä toimintakaudelle on valittu terveystieteiden tohtori Katja Pynnönen. Uusi hallitus on esitelty tarkemmin kotisivujen Yhdistys -välilehdellä.


Yhdistyksen toiminnan kasvaessa merkittävästi on hallitus tehnyt päätöksen palkata yhdistykselle toiminnanjohtajan 1.3.2023 alkaen. Toiminnanjohtajaksi on valittu IkiOma ArkiLuonto ja IkiOma LuontoLoikka hankkeiden projektipäällikkö Laura Syrén. Yhdistyksen perustajajäsenistöön kuuluva aktiivinen, innovatiivinen ja periksiantamaton Syrén oli yhteistuumin luonnollinen valinta toiminnanjohtajan pestiin. Valintaa tehtävään tuki myös Syrénin meneillään olevat projektijohtamisen YAMK opinnot.


Yhdistys onnittelee lämpimästi Lauraa ja toivottaa antoisaa työtä tärkeissä kehittämistehtävissä, jotta IkiOma Ikä ry:n tavoitteet lisätä luontoa osaksi ikääntyvien arkea heidän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi etenevät määrätietoisesti ja ansiokkaasti!


Keväisin terveisin

IkiOma Ikä ry yhdistysläisetLaura Syrén on valittu IkiOma Ikä ry:n toiminnanjohtajaksi 1.3.2023 alkaen. Kuva: Niklas Syrén

Комментарии


bottom of page