top of page

Tulossa: Kesän vastaanotto -tapahtuma 17.5.!


Löytyykö kalenteristasi tilaa musiikista ja luonnosta nauttimiselle? Hyvä - tule piipahtamaan tai viipymään pidempään keskiviikkona 17.5. Kesän vastaanotto -tapahtumaan Mämminiemen virkistysalueen upeaan ympäristöön!

  • Tapahtuma on maksuton.

  • Tapahtuma on suunnattu + 65-vuotiaille sekä ikääntyvien parissa toimiville.

  • Tapahtumassa luvassa luontokonsertit, nuotiolla tehtyjä evästyksiä sekä ohjattuja ja omatoimisia luontoelämyksiä.

Aikataulu:

  • klo 12: Tapahtuma-alueen portit aukeaa, tervetuloa!

  • klo 12.30: 1. luontokonsertti (kesto n. 30 min)

  • klo 14: Soima- Soivat maisemat -hankkeen ohjattu työpaja, jossa luontoa havainnoidaan valokuvaten ja luonnon ääniä keräten (kesto n. 30min)

  • klo 14: yhteinen nuotiokeskustelu luonnon merkityksestä, paikanpäällä asiantuntijoita vastailemassa pohdituttaviin kysymyksiin

  • klo 15:30: 2. luontokonsertti (kesto n. 30min).

  • klo 16:30: Tapahtuma-alueen portit sulkeutuvat, hyvää kotimatkaa!


Mämminiemen virkistysalueeseen saa tutustua vapaasti ja omatoimisesti koko tapahtuman ajan. Alueella on useita tulipaikkoja, joiden äärellä on mahdollisuus nauttia evästyksiä - joko omia tai tapahtuman tarjoamia nuotiovoileipiä ja nokipannukahvia. Taide- ja luontoelämystila AistiSiimes tuo taiteen taikansa ja tarinansa tapahtuma-alueelle koko ajaksi tutustuttavaksi.


Luontokonserteista tapahtumassa vastaa laulaja-lauluntekijä Eva Vikman yhdessä pianisti Erkki Rännälin kanssa. Valovoimaiseksi ja lämpimän karismaattiseksi luonnehdittu Eva Vikman on pop-vaikutteisen jazziskelmän sävykäs tulkitsija ja luoja. Konsertti luontoympäristössä koostuu lempeistä lauluista glamourilla svengillä. Mämminiemen kalliot, jyhkeät männyt ja ympäröivä vesistö luovat konsertille mahtavat puitteet. Tule itse toteamaan ja vinkkaa tutuille ja tuntemattomille!


Paikka:

Mämminiemen virkistysalue, Ristinseläntie 13, Oravasaari. P-alueelta n. 300 m kävelymatka tapahtumapaikalle. Alue sisältää jonkin verran korkeuseroja, porrasaskelmia ja maaston epätasaisuuksia. Alueella useita nuotiopaikkoja sekä wc-tiloja, ei juoksevaa vettä / vesipistettä.


Järjestäjät:

Tapahtuman järjestää IkiOma ikä ry osana IkiOma ArkiLuonto -hanketta, jota rahoittaa Leader JyväsRiihi Euroopan maaseuturahastosta. Tapahtuman järjestämisessä ovat mukana myös IkiOma LuontoLoikka -hanke, Soima-hanke, KOSKE-Sosiaalialan osaamiskeskuksen LuontohyväKS -hanke, Taide- ja luontoelämystila AistiSiimes sekä MeijänPolku.
Comments


bottom of page